Fuck The Dealer
Antal Spillere: 5-8
Du skal bruge: Et spil kort


  1. Ét af hvert type kort (Es, 2, 3 etc, hvor es er det laveste og konge det højeste) lægges ud på bordet enten i én lang stribe eller i en mere komfortabel firkant afhængig af plads omkring bordet og antal af spillere.

  2. Resten af kortene bliver blandet i en bunke og lagt ved siden af de først udlagte kort og der vælges en dealer.

  3. Dealerens opgave er at spørge personen der sidder til højre for dealeren om hvilket kort hun/han tror der ligger øverst. Er dette for eksempel en 7'er og vedkommende svarer 3, skal dealeren så svare: "lavere", hvis personen så svarer 2 og det jo var 3'eren skal vedkommende drikke 1 tår. Gætter vedkommende rigtigt fra starten og det altså var en 7'er skal dealeren drikke 7 tårer og gætter vedkommende rigtigt i andet gæt (hvis det var en 3'er), skal dealeren drikke det halve, altså 1,5 tår, der bliver rundet op til 2 tåre.

  4. Dealeren går videre til næste spiller, eksempelvis uret rundt og der bliver først skiftet dealer når der er vendt 4 bunker med kort.

  5. Når der er gættet 4 af den samme slags kort vendes en bunke.


Varianter:  1. Nogen spiller ikke med kort på bordet fra starten, her skal altså gættes 4 forskellige kort i stedet for 3 forskellige, den eneste forskel er at spillet kommer til at tage længere tid, men man bliver også mere fuld.

  2. Nogle spiller med at vendte kortbunker ikke tæller med når der tælles differenceforskel op til det øverste kort. Skal en spiller drikke 10 tåre fordi vedkommende har gættet knægt selvom det var en es, gør denne variant altså at der kun skal drikkes 6 tåre hvis 4, 5, 7 og 9 mangler, men det er kun for 1g'ere og 9-klasser.

  3. Nogen spiller med at én dealer spiller hele spillet ud.

  4. Nogen spiller med at dealeren skifter efter hver spiller har gættet.