Over Broen
Antal Spillere: 2
Du skal bruge: Et spil kort

Man starter med at lægge 10 kort med ryggen op ad i en række, man skal i midten af disse lægge en ting der symbolisere broen, det kan enten være en lighter, pakke smøger, sammenrullet papir, død hamster, der er en verden af muligheder! Og det er ligegyldigt hvad det er, så længe man bliver enige om at det er det aftalte objekt der er broen.


Spillet går i sin enkelthed ud på at krydse den symbolske bro, ved at en person eller offeret selv, vender et kort i den ene ende, dette gøres så indtil man har vendt alle kort i rækkefølge.


Der sker ikke noget så længe man ikke vender et billedkort eller es, når dette sker er der følgende regler, knægt udløser en tår, dronning to, konge tre og es fire.


Man skal udover at drikke gøre følgende, ved en knægt skal der lægges et nyt kort med ryggen op ad på rækken, oven på de allerede vendte kort, og tilsvarende for de andre kort, dronning giver to nye kort, konge tre og es fire.


Når/hvis man kommer så langt at man har kørt hele kortspillet igennem, skal man blande de vendte kort ind i decket igen, det er nu klart at det hurtigt kan blive til et meget langt spil, hvis man har det rigtige held, da man i en uendelighed kan bygge videre på rækken.


Det har ingen relevans at man feks. starter med at vende et es, så bygger man bare videre på rækken i baglæns rækkefølge af hvor man skal ende, dette sker selvfølgeligt også for de andre billedkort


Når man kommer så langt at man skal til at krydste broen skal man, når man går over, drikke tre tårer, hvis man er så heldig/uheldig at få et kort der gør man ryger tilbage over broen igen skal der igen drikkes tre tårer.


Spillet er slut når man går omkuld eller man har vendt det sidste kort i rækken, der ikke er et es eller billedkort.